Ontmoet Fan Factory: Melissa

Wie zijn de mensen van Fan Factory? Vandaag spreken we onze data cruncher zonder bodem, Melissa.

Fan Factory ontwikkelt zich continu op onderzoeksgebied. Melissa Koolen is de onderzoeker van Fan Factory. Zij kijkt continu kritisch naar de vragenlijsten van de Fan Scan (ons vernieuwende, inzichtelijke Medewerkerstevredenheidsonderzoek/MTO) en verwerkt daarbij de feedback die klanten haar geven. Zo is er recentelijk een persoonlijk gedeelte bijgekomen, waar persoonlijke tips en adviezen staan. Zo kunnen werknemers morgen al aan de slag kunnen gaan met: meer fan worden van werk en merk! 

Daarnaast brengt zij fun en warmte binnen Fan Factory met haar Favorietjes, de offboardingsquiz voor medewerkers die vertrekken (ook dat is een belangrijk moment dat niet vergeten moet worden) en houd ze de lol erin door af en toe een grapje uit te halen.

Hoe omschrijf jij je baan?

“Ik heb een heerlijke baan als onderzoeker, waarbij ik elke dag mag ontdekken hoe tevreden medewerkers met hun baan zijn. Ik bouw onderzoeken. Ik zet deze klaar, analyseer ze en schrijf vervolgens rapporten. Het is veelzijdig en er is altijd ruimte om te verbeteren. Zo hield ik me net bezig welke tekst medewerkers aanspreekt om de vragenlijst in te vullen. Wat zorgt ervoor dat zij hun rapporten lezen. Uiteindelijk wil ik dat 100% van de medewerkers de Fan Scan invult en actiepunten toepast.” Ze helpt organisaties bij het vinden van hun pijnpunten. Soms is het een bevestiging, het kan ook een eyeopener zijn. Ook de pluspunten van een organisatie zijn belangrijk om helder te krijgen. Ervaren medewerkers hetzelfde als dat het bedrijf wil uitstralen? Waar leggen medewerkers de hoogste prioriteit?

20180622_1522341.jpg
20190816_1252561.jpg
IMG-20191017-WA0015.jpg

Je zou het niet zeggen als je Melissa ziet, een rustige datanerd… maar vroeger reed ze al headbangend met een roze jack en pumps op haar scooter naar school.

‘Add a little confetti to each day’ is haar lijfspreuk. Verder staat ze bekend als ‘vreetzak’ die maar niet aankomt: ‘Zelfs mijn moeder vind dat gek. Mensen weten intussen dat ze alles aan me kwijt kunnen, mijn kastje zit vol lekkere tussendoortjes’.

Waarom werk jij bij Fan Factory?

'Ik vind dit bedrijf bijzonder. Ik las dat mijn collega’s zit ook zeggen maar ik voel me ook echt verantwoordelijk voor het succes/resultaat'. We helpen elkaar en streven dat het hele team zijn of haar baan met een 10 waardeert. Veel medewerkers brengen 30-40 uur op werk door. Fan Factory helpt medewerkers en haar eigen team om met plezier naar werk te gaan, zo is het leven een stuk leuker.

Melissa's favorietjes

  • Eten (met name taart en andere lekkere zoetigheden. Ik kannie koken, maar ben een dankbare gast)
  • Lekker in de zon zitten met mijn man of vrienden, met een wijntje en hapjes, terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn
  • Netflix (hele foute hobby, maar het is er wel een)
  • Lezen over gelukkig zijn en opvoeden

Meer weten over de Fan Scan en hoe dit nu anders is dan een doorsnee MTO? Neem contact met ons op!