Samenwerking Fitter Nederland en Fan Factory

Liefde op het eerste gezicht! Dat was het toen Fitter Nederland en Fan Factory elkaar ontmoetten. Want, Fitter Nederland is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van vitaliteitsprogramma’s, Fan Factory in het verbeteren van medewerkerbetrokkenheid door de inzet van medewerkerapps voor onboarding, online leren en interne communicatie. Logisch dat we elkaar gevonden hebben! Met vitaliteit op het werk zorg je ook voor verbinding onderling en versterk je de betrokkenheid van je medewerkers. En, ohja, je wordt ook nog eens fitter! En dat is erg belangrijk, juist in deze tijd.

Hybride werken

In verbinding blijven met je werk én je collega’s is ontzettend belangrijk, maar ook een uitdaging in deze tijd! Daarom hebben wij onze krachten gebundeld. Met ons online vitaliteitsprogramma Fitter GO helpen we medewerkers om energiek en betrokken te blijven.

En het goede nieuws is dat organisaties die reeds werken met de Fan App van Fan Factory, het Fitter GO programma van Fitter Nederland vanaf nu als add-on kunnen activeren in hun eigen Fan App. 

Fitter GO: wat is dat?

Volg wandelworkshops, een masterclass of challenge, chat met een coach, doe mee met een energizer of download een recept en win prijzen voor je team! Het doel van Fitter GO is om je op een leuke en laagdrempelige manier te ondersteunen in het verbeteren van je fysieke en mentale fitheid.

Fitter Go bij jouw organisatie?

Krijg toegang tot de Fitter GO Fan App waarin je gebruik kunt maken van de volgende activiteiten:

  • Deelname aan het online vitaliteitsprogramma met 12 verschillende thema’s
  • Weekopdrachten en teamuitdagingen
  • Voedingsschema’s en beweegplannen
  • Wandelworkshops en masterclasses
  • Live Q&A of chat met een coach
  • Speciale thuiswerktips
  • ‘Strak in je (huis)pak’ challengeweek
  • Recepten
  • Leuke win- en beloningsacties

Elke week staat een ander thema centraal. Beter slapen, het bereiken van een gezond gewicht en het verminderen van stress. Wat je doel ook is, de app inspireert om in beweging te komen. Praktisch en leuk. Ook krijg je tips hoe je prettig thuis kunt werken, beter kunt focussen en in balans blijft.

Over Fitter GO

Fitter GO is een initiatief van Fitter Nederland. Ilona van Fitter Nederland vertelt: “Energie is er voor iedereen, als je maar weet hoe je deze kunt vinden en vergroten. Wij geloven dat energie de basis is voor plezier in je werk en we willen mensen hier graag bij helpen. Bekijk www.fitternederland.nl voor meer informatie.

De Fitter GO app inzetten bij jouw organisatie?

Neem contact op met Fitter Nederland. Maak je al gebruik van de Fan App en wil je het Fitter GO programma vrij laten komen voor jouw medewerkers? Neem contact op met je contactpersoon bij Fan Factory.  

Meer weten?

Meer weten? Neem dan contact op met Marthe van der Kint .

06-10571901