Een bondig en praktisch trendboek voor én door HRBAZEN: Die wil je hebben!

125 pagina’s vol inspiratie, tips, best practices, interviews en facts & figures waarmee jij je plannen onderbouwt. 

Trends

In het boek lees je alles over 7 actuele HR trends: Wil jij concreet op weg geholpen worden om hybride werken, talentmanagement, gezonde medewerkers. onboarding, diversiteit & inclusie, generatiemanagement of recruitment aan te pakken? Wij helpen je op weg! 

Neem hybride werken: Medewerkers worden steeds flexibeler in het kiezen van de plek waar ze werken en het tijdstip waarop ze werken. Alhoewel 70% van de thuiswerkers aangeeft thuis productiever te zijn dan op kantoor, blijkt het vaak een uitdaging om de binding te behouden met de medewerkers. Ook voor leidinggevenden kan omgaan met een hybride werkcultuur best pittig zijn. Wij helpen je met concrete tips om van jouw hybride werkklimaat een succes te maken.

Feitjes van Cas

Na 25 jaar medewerkeronderzoek hebben wij veel data over medewerkerbetrokkenheid in de verschillende branches. Onze researchlegende Cas neemt je in HRBAZEN mee door de interessantste feiten. Wist je bijvoorbeeld dat onboarding een significant effect heeft op de score van de baan in totaliteit? En ben je benieuwd welke branche het slechtste scoort op ‘werk-privé balans? Cas vertelt het je!

Interviews

HR directeuren en CEO’s van toonaangevende organisaties doen een boekje open over het succesrecept achter hun aantrekkelijke werkgeverschap. Is het echt zo’n sprookje om bij de Efteling te mogen werken, hoe bouwt CoolBlue hun sterke merk en hoe zorgt Jumbo ervoor dat hun 100.000 medewerkers zich laagdrempelig blijven ontwikkelen? 10 HR bazen geven je tips!

Gastbijdragen

Generatiemanagement is belangrijker dan ooit tevoren, nooit eerder liepen er meer dan vijf verschillende generaties door elkaar op de werkvloer. Hoe je deze halve eeuw aan werkervaring effectief handelt vertelt generatietrainer Jelle Ritsma. Ook vertelt neurowetenschapper Martijn den Otter je hoe je neuromarketing in recruitment inzet, waardoor de sollicitaties je inbox binnenvliegen. 

Een aantrekkelijk vormgegeven trendboek boordevol cijfers, praktische tips en een vleugje humor. Een boek dat je wilt hebben, voor jezelf, je collega of misschien wel de hele afdeling. 

Beperkte oplage! Bestel nú jouw exemplaar.

Let op! Er is een beperkte oplage beschikbaar, bestel je exemplaar door je gegevens achter te laten en verzeker jezelf van deze eerste editie van het trendboek HRBAZEN of bestel een exemplaar via Bol.com. Voor €24,20 inclusief verzenden ligt hij binnenkort te shinen op jouw deurmat. Na het achterlaten van je gegevens sturen wij je een betaallink.