Ontmoet Fan Factory: Dick

'Meten is weten, ik zie graag alles onderbouwd in cijfers' dat is Dick Mulder, hij doet wat anderen vaak niet leuk vinden, of geen aanleg voor hebben: de administratieve klussen. Tegelijkertijd is Dick ook een gezelligheidmens en levensgenieter, zo heeft hij in het verleden ook in de horeca gewerkt. Met andere woorden: een boekhouder die met een dienblad kan lopen. 

Fan Factory heeft 4 kernwaarden (dit waren er eerst 8!). Plezierrijk, Durfgraag, Verbetergretig en Eigenaardigschap. Bij iedere kernwaarde is 'zichtbaar gewenst gedrag' geformuleerd om het team echt te laten begrijpen wat die kernwaarden betekenen. We zien in de markt nog vaak géén, of heel abstracte kernwaarden. Wij zijn benieuwd welke voor Dick het meest aanspreekt. 
'Plezierrijk, werk is niet alleen werk het is een deel van je leven! Als je dan waardering voor je werk krijgt van je collega’s en je met z’n allen lol hebt in het werk wat je doet dan is 1 + 1 ineens 3!'  

Dick is in de eerste plaats fan van zijn werk, maar het merk (Fan Factory en waar wij voor staan) geeft iets extra’s. Wat ik voor Fan Factory kan betekenen is wat Fan Factory voor andere bedrijven kan betekenen. Medewerkers fan van eigen merk en werk maken en daardoor organisatie laten groeien en bloeien.

Hoe omschrijf jij je baan? 
Ik verzorg alle werkzaamheden op financieel administratief gebied. Ik heb begrip voor mensen die er minder mee hebben. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet té pietluttig moet zijn als niet álle bonnetjes zijn ingeleverd. 

Waar haal jij inspiratie vandaan? 
Uit de uitlatingen van het team als we 'onder ons' zijn, tijdens onze borrels bijvoorbeeld. Het is echt een team van mensenmensen. Iedereen heeft een gastvrij hart en resultaat wordt als teameffort gezien en ook samen gevierd. Ieder zijn bijdrage wordt gewaardeerd.

Wat maakt dat je graag voor Fan Factory werkt?
Bij Fan Factory heb ik een vrije rol als ondersteuner, met name op financieel administratief gebied. Maar met jarenlange hobbymatige horecaervaring zit gastvrijheid in mijn bloed en word ik ook ingezet voor leuke hand en span diensten. Wat het voor mij leuk maakt om voor Fan Factory te werken is het enthousiasme, de energie en creativiteit dat het team uitstraalt. Als ik het voor hen makkelijker maak te doen waar ze goed in zijn dan heb ik een fijn gevoel, als ondersteuner. 

Dick_1.jpg
Dick_2.jpg
Screenshot_2020-06-04_at_14.19.46.jpg

Hoe omschrijf jij je leven buiten je werk? 
Ik ben een levensgenieter, houd van een drankje en een hapje en gezelligheid. Ik breng graag mijn tijd door met vrienden en familie. Regelmatig organiseren wij dan ook een etentje of dagje uit en geniet dan samen met mijn vrouw van onze kleinkinderen. Samen met mijn vrouw ga ik als het lukt, elk jaar graag op vakantie naar een ver land. 

Hobbies?

  • Zwemmen, ik heb heel lang aan waterpolo gedaan en daarna jaren aan duiken en snorkelen. Sinds kort naast het wekelijks uurtje snorkel training ook een uurtje Aqua-fit.
  • Klussen, niet te ingewikkeld hoor … gewoon lekker bezig zijn in en om het huis. En paar jaar gelden heb ik zelf de tuin aangelegd en nu zijn we bezig om van de logeerkamer een leuke kinderlogeerkamer te maken.
  • Eten en drinken, lekker koken geen ingewikkelde recepten hoor gewoon koken met wat er in de kast staat … creatief dat wel.