Loading...
Ons Verhaal2019-02-01T15:57:30+00:00

‘DOING WHAT YOU LIKE IS FREEDOM
LIKING WHAT YOU DO IS HAPPINESS’

WWW.ALLERLEUKSTEBEDRIJF.NL

Fan Factory: misschien relatief nieuw in naam, maar we hebben als organisatie een lange en mooie historie. Voor ons begon het allemaal ruim 25 jaar geleden. Als Foodstep Organisatieontwikkeling waren we vanaf het prille begin in de weer om in de wereld van eten, drinken en slapen de bevlogenheid van medewerkers te vergroten. Omdat toen al helder was, dat bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot een hoger en duurzaam rendement. Het dag in dag uit werken aan de bevlogenheid van anderen verdubbelde de onze. En uit die bevlogenheid groeiden onze ambities. Tot het tijd werd onze vleugels verder uit te slaan. Zo zag Fan Factory in 2016 het licht.

LEES VERDER

OH, DAT IS ER ÉÉN VAN FAN FACTORY!

Onze Fan-atiekelingen, Freelancers en Fan-chisers bruisen van ondernemerschap en creativiteit. Die Fan-ergie voel je als je met ons in contact staat. We werken hard, durven onze nek uit te steken en risico’s te nemen. Dat moet ook, want we zijn verbetergretig en willen toonaangevend zijn in wat we doen. We willen groeien, individueel en als club, en steeds weer nieuwe bronnen aanboren. Initiatief en vrijheid gaan hier hand in hand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een gevoel van eigenaarschap. Met lef, humor en doorzettingsvermogen dagen we elkaar uit en helpen we elkaar en onze klanten vooruit. Ieder vanuit zijn eigen expertise en persoonlijke kracht en ieder met enorm veel plezier. Tel daarbij op dat we graag samen een feestje vieren – al dan niet om te proosten op een succes – en we dus de “work hard, play hard”-mentaliteit nastreven en je kunt snappen dat we eigenlijk onze eigen grootste fans zijn.

BEKIJK AL ONZE FANS

Vacatures

Wij zoeken per direct nieuwe Fans van onze organisatie!

ALLE VACATURES

Stagiair(e)

Ben jij opzoek naar de meest toffe stage? Ben je creatief, heb je lef en houd je van veel verantwoordelijkheid en dynamiek? Kijk dan snel welke gave stages we voor jou in petto hebben!

Fan-raiser

Ben jij dé ondernemer die zichzelf én ons merk duurzaam gaat helpen groeien binnen de wereld van hartverwarmende dienstverlening?
De wereld als uitvalsbasis, waar je opzoek gaat naar de nieuwe business en bestaande uitbouwt.

CONTACTGEGEVENS

Let op! ons adres is gewijzigd:

CONTACTFORMULIER