Update je team snel en effectief, betrek thuiszitters, boost je teamspirit!

Nu het Coronavirus ons in de greep heeft, kan het knap lastig zijn om al je medewerkers op de hoogte en enthousiast te houden. Hoe houd je je team – ook al werken ze minder of helemaal niet – nu bij de organisatie betrokken?

Wij helpen je met de gratis Teamboost app aan een oplossing die ervoor zorgt dat je jouw team makkelijk update over de laatste ontwikkelingen, stimuleert om in positief contact te blijven met elkaar, leert hoe ze besmetting kunnen voorkomen en doelen te behalen. 

 

Vertel mij meer  Direct starten

 

  • Bereik al je medewerkers snel en effectief 
  • Voorkom dat je jouw mensen kwijtraakt
  • Verbind medewerkers met elkaar

Tijdlijn

Betrek ze, júist nu! Sta in nauw contact met je team, update ze over ontwikkelingen, deel doelstellingen met elkaar en boost je teamspirit in de tijdlijn. Betrek en motiveer ze door gedurende de dag met elkaar in contact te staan. Deel successen, maak uitdagingen. 

tijdlijn_corona.png

Chat

Breng je medewerkers makkelijk met elkaar in contact. Check hoe het met ze gaat in de één-op-één chatfunctie, snel en effectief.

chat_corona_def.png

Online Trainen

Maak gebruik van de gratis generieke trainingen in deze app. Neem je verantwoordelijkheid als werkgever. Leer ze júist nu hoe ze moeten omgaan met persoonlijke hygiëne en wat ze minimaal moeten weten over Corona (volgens het RIVM). Leer hen die nog wel werken hoe ze effectief kunnen thuiswerken zonder te verliezen aan productiviteit en focus. 

gameportal_corona.png

Documentenportal 

Maak gebruik van de standaard documenten die wij hier al voor je klaar hebben gezet. Protocollen voor handen wassen en persoonlijke hygiëne, instellen van je thuiswerkplek en gebruik van teleconference. Je eigen documenten toevoegen? Geen probleem, kunnen we voor je regelen.

documenten_corona_1.png

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de demo

Is Corona Teamboost AVG proof?

Ja, de app is geheel AVG proof. Corona Teamboost is een afgeleide van de Fan App; een medewerkersplatform dat door diverse organisaties wordt gebruikt. De gegevens van je medewerkers zijn veilig. Medewerkers kunnen elkaar in de chat vinden, maar niet elkaars gegevens inzien. Voor jou en jouw medewerkers zijn in de online omgeving, enkel de eigen collega’s zichtbaar. Alles wat je op de tijdlijn plaatst, is enkel voor jouw organisatie zichtbaar.

Hoe werkt het downloaden van dit platform?

Druk op de button ‘Direct starten’. Je krijgt vervolgens een scherm waarin je enkele gegevens moet invullen. Vervolgens krijg je een unieke code voor jouw organisatie toegestuurd die je kunt delen met je medewerkers. Met deze code kunnen zij in de appstore Teamboost downloaden en zitten jullie direct met elkaar in één, afgesloten groep.

Ik wil mijn eigen documenten in de documentenportal zetten, kan dit?

Dit kan. Mail je document naar helpdesk@fanfactory.nl en geef je organisatienaam door. Wij plaatsen je document in de documentenportal van jouw organisatie. We rekenen hiervoor €25,- per (pdf) document.

Ik wil mijn eigen online trainingen in de gameportal zetten, kan dit?

Dit kan niet in de Teamboost variant. Neem je de Fan App Plus of Fan App Premium af, dan kan dit wel. Informeer naar de mogelijkheden.

Welke voorwaarden zitten vast aan Teamboost?

 

  • Je kunt gratis gebruik maken van alle functionaliteiten van de Teamboost app, voor tenminste 12 aaneengesloten maanden. Na deze 12 maanden wordt jullie omgeving automatisch offline gezet. Wil je overstappen naar een meer uitgebreide omgeving waarin je diverse mogelijkheden hebt in de tijdlijn, in de leeromgeving en in de documentenportal? Bekijk dan hier de mogelijkheden. 
  • In de demo omgeving van Teamboost is in de chat omgeving je naam zichtbaar voor andere demo gebruikers. Je contactgegevens zijn nooit zichtbaar. Verlaat je de demo omdat je Teamboost afsluit met je team, dan ben je niet meer vindbaar in de demo omgeving.

Meer weten?

Meer weten? Neem dan contact op met Marjolein de Jong.

0657528343

Persoonlijke uitleg over hoe Teamboost werkt?

Plan een afspraak