logo-DIRECT Klantcontact - Beste Werkplek Interview

We zien dat het uitstroompercentage is gedaald en dat medewerkers bij ons blijven werken. Dit is het gevolg geweest van alle informatie die we hebben verzameld tijdens de 0-meting.

logo-Machinefabriek Westerhof - Beste Werkplek

''We bewijzen met het Beste Werkplek Keurmerk dat we een aantrekkelijke werkgever zijn, dat we interessant zijn voor toekomstige medewerkers. De keurmerksticker pronkt op onze voordeur!''

logo-State Of Footbal - Beste Werkplek

Het DNA van Fan Factory paste echt bij State of Football; jong, fris, korte lijntjes, snelle communicatie en vooral veel vertrouwen.

logo-Paardekooper - Beste Werkplek

‘We vinden het belangrijk om goed naar onze medewerkers te luisteren en actief te vragen wat we beter kunnen doen als werkgever.'

logo-MainPlus - Beste Werkplek

Ik vind het gaaf dat de Fan Scan, de resultaten en de manier waarop we ermee aan de slag zijn, iets is van ons allemaal. We bereiken de resultaten echt met elkaar.

logo-Mprise - Beste Werkplek

‘De Fan Scan heeft ons geholpen onze uitdagingen als werkgever bloot te leggen. Het heeft ons geholpen prioriteiten te stellen; door deze prio’s actief op te pakken is de betrokkenheid enorm gestegen en ons verloop gedaald’.

logo-Exsin - Beste Werkplek

"Ik denk dat we uitblinken in het vertrouwen dat we onze medewerkers geven, en daarnaast de persoonlijke ontwikkeling die bij ons centraal staat."

logo-Climate for Life - Beste Werkplek

"Climate for Life draagt bij aan een betere wereld. Dat is natuurlijk heel gaaf om daaraan bij te kunnen dragen; het zorgt voor zingeving. Of je nu bij Productie werkt, bij Service of de afdeling Innovatie; iedereen draagt bij aan deze betere wereld."

logo-Brothers Horeca Groep - Beste Werkplek

"Ons recept om de beste werkplek te zijn is het zakelijke en professionele dat we uitstralen naar de gast, gecombineerd met het informele horecagevoel dat heerst binnen de teams."

logo-Kolibrie - beste werkplek

"Ik ben vooral trots op drie dingen; de respons van 100%, een betrokkenheidscijfer van 8,2 en het keurmerk Beste Werkplek 2023 voor de zakelijke dienstverlening."

logo-Spring Kinderopvang - Beste Werkplek

"Door een goede werkgever te zijn worden medewerkers gelukkiger en dat is heel belangrijk."

logo-Koninklijke Oosterberg - Beste Werkplek

"Iets waarin wij uitblinken is dat wij een menselijk bedrijf zijn. Maatwerk is bij ons écht mogelijk. We zijn een betrokken en begripvolle werkgever."