HUMAN TALENT NETWORK | TOP-TALENT VINDEN & BINDEN

Locatie: Young Capital | Aquarius – Sirieusdreef 12, Hoofddorp
Timings: donderdag 23 november 2017 | 13:30 – 18:30

Over hoe je zeker weet dat – nieuwe en bestaande – talenten waardevol kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie

De juiste mensen in huis hebben is van levensbelang voor je business. Morgen kan een concurrent de boel op z’n kop zetten. Daarom moeten bedrijven enorm alert, fit en wendbaar zijn. Daar hoort een flexibele workforce bij. We nemen werknemers aan die alles kunnen wat er te kunnen valt, en binnen een jaar zitten ze alweer bij de concurrent. Herkenbaar?

Door de verhoogde transparantie en de snelheid waarmee de concurrentieverhoudingen veranderen, is ook de arbeidsmarkt veel flexibelere geworden dan voorheen. Dat heeft grote consequenties voor de manier waarop organisaties omgaan met hun mensen en hun talenten.

Hoe krijg je de juiste mensen binnen en aan je gebonden? En hoe weten we zeker dat ze vervolgens ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren? Dit laatste heeft vaak niet met vaardigheden te maken: het gaat er meer om of ze binnen de cultuur passen, of ze dezelfde mindset hebben. Een betere, andere cultuur bewerkstellingen is echter niet eenvoudig. Want wat vinden talenten – jong en oud – nu belangrijk in de cultuur en hun baan? Welke factoren moeten we op letten om écht ‘talent’ – binnen en buiten de organisatie – te herkennen? En hoe zorgen we ervoor dat we dit talent inzetten ten gunste van hun eigen ambities én de resultaten van de organisatie?

Meer info

By |2018-03-28T15:24:06+00:00maart 6th, 2017|Reacties uitgeschakeld voor

HUMAN TALENT NETWORK | TOP-TALENT VINDEN & BINDEN