HUMAN TALENT NETWORK | SLIMMER SAMENWERKEN

Locatie: Bol.com | Papendorpseweg 96, Utrecht
Timings: donderdag 21 september 2017 | 13.00 – 18.30 uur

Over hoe je een omgeving creëert waarin mensen en teams kunnen excelleren, met nieuwe én bestaande manieren van (samen)werken.

We leven en werken in een continu en snel veranderende wereld, een wereld van snel voortschrijdende digitalisering en robotisering. Een wereld waarin organisaties flexibel en wendbaar moeten blijven om overeind te blijven. Dit vereist een andere mindset van mensen binnen de organisatie en vraagt om het ontstaan van nieuwe manieren van werken. Met name uit de software ontwikkeling, waarin methoden als Agile, Semco Scrum Werken opduiken, zijn enorme invloeden voelbaar op organisaties en de arbeidsmarkt.

Maar Agile werken, zelfsturende teams… een paar jaar geleden hadden we er of nog niet van gehoord, of het kwam nooit van de grond. Terwijl je nu het idee hebt ouderwets te zijn als je zoiets niet ook aan het doen bent in je organisatie. Bij bol.com lopen ze erin voorop. “Met vallen en opstaan”, geven ze zelf toe. Maar ze moeten wel. Want een ding weten ze zeker: als ze traditioneel statisch georganiseerd zouden zijn, vallen ze vroeg of laat misschien wel om. Dat maakt HRM een strategische factor van belang, niet uit overtuiging of ideologie, maar uit businessnoodzaak.

Ook by Bynder, een van Nederlands meest kansrijke tech start-ups, zijn ze continu aan het pionieren binnen dit speelveld. Medewerkers moeten uit de voeten kunnen met veranderende rollen en moeten continu in staat zijn feedback te krijgen, geven en verwerken.

Maar hoe creëer je een omgeving waarin mensen en teams excelleren? Hoeveel managementlagen zijn hier bij noodzakelijk en welk type leiderschap past het beste? Samen met o,a. Bol.com, Bynder en TomTom maken we er een interactieve middag van boordevol discussie, omdat ze zelf ook niet alle antwoorden hebben.

Meer info

 

 

M

By |2017-10-03T14:02:08+00:00maart 6th, 2017|Reacties uitgeschakeld voor

HUMAN TALENT NETWORK | SLIMMER SAMENWERKEN