FAN-ERGIZE YOUR ENTERPRISE – THE LUNCH EDITION

Locatie: Friso Kazerne | Nieuwe Kazernelaan 2-D42 6711 JC Ede|
Timing: dinsdag 12 september 2017 | 12:00 – 17:30 uur
Bijdrage: €99,-

Hoe zorg jij dat je in 2018 dé werkgever wordt waar iedereen bij wil werken?

Wij weten als geen ander: medewerkers maken het verschil. Loyale gasten zijn het gevolg van bevlogen en gepassioneerde medewerkers, oftewel fans van eigen merk en werk! Hoe activeer jij die Fan Factor bij jouw medewerkers?

Na een succesvolle eerste editie Fan-ergize Your Enterprise organiseren wij nu een tweede editie, dit keer in ons nieuwe pand! Tijdens Fan-ergize Your Enterprise – The Lunch Edition zullen wij onder het genot van een heerlijke Italiaanse lunch een inspirerende middag verzorgen rondom dit thema. Naast verschillende gastsprekers zal onze eigen Erik Bemelmans het gaan hebben over hoe organisaties hun teams het beste kunnen fan-ergizen. Houd onze website in de gaten voor meer info en sprekers! Lunch jij met ons mee op 12 september?

Wil jij jouw ticket betalen op basis van een factuur? Meld je dan aan via de mail!

 

Spreker #1
John de Koning, Managing Director van Incentro
Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, gefundeerd door geluk van haar medewerkers. Met de sterke eigen cultuur van Incentro mogen ze zich volgens Great Place To Work in 2017 ‘beste werkgever’ van Nederland noemen! John zal ons met concrete voorbeelden en tips inspireren over de weg die Incentro heeft afgelegd om deze mijlpaal te bereiken en met name de thema’s empowerment en engagement aanraken.

 

Spreker #2
Johan van Maanen, Eigenaar en storyteller bij Bakker van Maanen
Bakker Van Maanen staat bekend als de grootste ambachtelijke bakker van Nederland, waar empowerment de basis is voor succes. Johan deelt zijn inzichten op het gebied van onboarding en werkvreugde tijdens de Italiaanse lunch.

 

Spreker #3
Erik Bemelmans, Managing Partner en Fan-ergizer bij Fan Factory
Bij Fan Factory is het creëren van meer fans van werk en merk dagelijkse kost. Medewerkers die fan zijn, stralen van Fan-ergie en…. trekken nieuwe fans aan: hoe meer Fan-ergie, hoe meer ‘happy profit’. Hierover vertelt Erik je alles op donderdag 12 september.

 

By |2017-10-03T14:01:04+00:00maart 27th, 2017|Reacties uitgeschakeld voor

FAN-ERGIZE YOUR ENTERPRISE – THE LUNCH EDITION