FAN-ERGIZE YOUR ENTERPRISE

Op woensdag 13 januari 2016 vond, in samenwerking met de Horecava, de primeur plaats van het congres ‘Fan-ergize your Enterprise’.

De juiste mensen maken het verschil
De Nederlandse horecasector maakt een enorme transitie door. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren staat de gast meer en meer zelf aan het roer: iedereen kan overal kiezen en keuren en goed is allang niet meer goed genoeg.

Om écht het verschil te kunnen maken heb je Fans nodig. Gasten die terugkomen, meer besteden, feedback geven en ons aanbevelen aan anderen. Onze bedrijven draaien op Fans.

De rol van onze medewerkers speelt hierin een cruciale rol: ook zij moeten Fan zijn! Fan van hun organisatie, hun team en hun werk! Zij voelen zich verbonden, zijn bevlogen en gaan vanuit hun vakbekwaamheid voor echt resultaat.

Het vinden, binden en boeien van de juiste mensen maakt het verschil! Maar wie zijn dan die juiste mensen? En hoe zit het met de maakbaarheid ervan? Hoe maak je ook jouw medewerkers Fan van je bedrijf?

Op deze vragen gaven wij antwoord tijdens een inspirerende ochtend met toonaangevende keynote sprekers en de uitreiking van de Nationale SVH Horeca Benchmark: hét onderzoek met de inzichten en ontwikkelingen voor en uit de branche.

Wij bedanken alle aanwezigen, partners en de organisatie voor deze fan-tastische ochtend!

Voor meer info & de foto’s bezoek de website; www.fanergizeyourenterprise.com

By |2017-08-07T11:12:03+00:00juni 22nd, 2017|Reacties uitgeschakeld voor

FAN-ERGIZE YOUR ENTERPRISE