We nemen je mee in waarom en hoe je bepaalde hormonen in het menselijk brein kan aanspreken om zo bepaald gedrag te stimuleren. Want biologie en technologie is zo'n slechte combinatie nog niet ;)! We vertellen je van alles over de verschillende generaties op de werkvloer en wat dit voor jou betekent. En we delen concrete best practices van andere organisaties die met behulp van hun medewerkers-app, medewerkers méér betrokken, méér vakbekwaam en beter gemotiveerd krijgen.

Kom er in deze workshop achter hoe je verschillende generaties medewerkers betrekt bij de organisatie, continu ontwikkelt via een digitaal platform en activeert op de werkvloer. Inclusief die parttimer die maar 4 uur per week bijklust… Wij weten welke manieren werken om kennis over te brengen en bovenal: medewerkers te activeren tot betere prestaties.
Kom naar het Fan Lab over ‘Medewerkers; hoe krijg je ze zover?’ om deze lastige code ook voor jouw doelgroep te kraken.

Aanmelden

Woon je voor een tweede of derde keer een Fan Lab bij? Dan brengen we €100,- in rekening, achteraf. Bij annulering in minder dan 7 dagen voor de workshop worden de kosten alsnog gefactureerd. 

Er zijn beperkte plekken voor deze middag beschikbaar.
Per organisatie maximaal twee plaatsen beschikbaar. 
‚ÄčOmdat wij talentontwikkeling willen stimuleren maken we ook twee plekken vrij voor trainees, mits vergezeld door een collega uit hetzelfde bedrijf!