Snap jij al dat je binnen moet beginnen om buiten te winnen? Dat de Employee Journey de belangrijkste factor is voor de ultieme Customer Journey? Wij nemen je graag mee in de 7 momenten van de waarheid van de Employee Journey!

  1. Selectie
  2. Onboarding
  3. Coaching & Ontwikkeling
  4. Empowerment
  5. Vitaliteit & Toewijding
  6. Prestatie-evaluatie
  7. Erkenning & Waardering

Wil je weten in hoe je deze thema’s het beste meet? Hoe je vervolgens aan de slag gaat met interventies die je binnen 90 dagen kan inzetten? En hoe je het effect van deze interventies vervolgens kort cyclisch meet?

Dan is deze Powersessie vol interactie, inspiratie en Fan Facts een must in jouw agenda!

Na deze middag in de gelukkigste gemeente van Nederland ga je naar huis met je eigen Fan Rapport, de benchmark cijfers van Nederland, 7*3 concrete tips voor de momenten van de waarheid en een schat aan ervaringen en showcases van andere deelnemers.

Aanmelden

Woon je voor een tweede of derde keer een Fan Lab bij? Dan brengen we €100,- in rekening, achteraf. Bij annulering in minder dan 7 dagen voor de workshop worden de kosten alsnog gefactureerd.

Er zijn beperkte plekken voor deze middag beschikbaar. 
Per organisatie maximaal twee plaatsen beschikbaar.
Omdat wij talent ontwikkeling willen sitmuleren maken we ook twee plekken vrij voor trainees, mits vergezeld door een collega uit hetzelfde bedrijf!