VACATURE FRONT-END DEVELOPER

Bij Fan Factory geloven we dat medewerkers het verschil maken. Medewerkers die fan zijn van merk en werk, zorgen voor klanten die terugkomen en hun ervaringen doorvertellen; dát is onze overtuiging! En dat doen we elke dag – vol passie en plezier – met een team van customer success managers, productspecialisten, developers en salestoppers.

WAAROM ZOU JE BIJ FAN FACTORY WILLEN WERKEN?

Omdat we…

 • Alle ruimte voor eigen initiatief en bewegingsvrijheid bieden, dus een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Je de mogelijkheid geven om je baan in te vullen zoals past bij jou;
 • Gelijkwaardigheid belangrijk vinden en we geen hiërarchie ervaren;
 • Een leuk, klein team zijn waar jij (en je collega’s) echt zichzelf kunnen zijn;
 • Houden van een gezellige borrel of personeelsfeestje. Goed met elkaar samenwerken op zakelijk en op persoonlijk niveau dus!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben (wist je bijvoorbeeld dat we onbeperkt vakantiedagen bieden?), met een salaris dat is afgestemd op jouw werkervaring;
 • Een telefoon en een laptop voor je hebben.

BEN JIJ ONZE FAN-ATIEKE FRONT-END DEVELOPER?

Als front-end developer ben jij dé expert binnen ons team die ervoor zorgt dat gebruikers van onze producten een fijne gebruikerservaring hebben! De focus ligt hierbij op onze Fan App en een nog te ontwikkelen real-time dashboard voor al onze klanten. Je vindt het leuk om samen met je collega developers te werken aan de alles-in-1-app, denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en houdt van variatie in je werk; de ene keer ben je druk met het verbeteren van de social media tijdlijn in de app, het volgende moment werk je aan de ‘Leren & Winnen’-module, waarin medewerkers van bedrijven strijden voor mooie prijzen en de maand erop staat het dashboard weer centraal.

In het developers team communiceer je gemakkelijk met anderen. Loop je ergens tegenaan? Of heb je een frisse blik nodig? Dan vind je het niet erg om je teamgenoten om hulp te vragen via Slack, te bellen of om even te Teamsen. Heb je iets moois opgeleverd? Top! Dat succes vier je natuurlijk graag met heel Fan Factory tijdens de weekstart of een borrel.

BEN JIJ DIT?

 • Je vindt het leuk om wat moois te maken, waar onze opdrachtgevers happy van worden. Dat staat of valt natuurlijk bij een goede UX, waar jij 100% achterstaat en weet hoe je dit goed kunt implementeren in de Fan App.
 • Je hebt ervaring met het bouwen van apps op basis van hybride (HTML5) apps, hebt een mogelijkheid tot werken met Xcode en Android Studio, kunt goed uit de voeten met Javascript (jQuery), HTML, CSS en beschikt over een gevorderde kennis in het aanroepen van REST-api’s vanuit Javascript.
 • Een goede samenwerking met je collega developers én de rest van het team van Fan Factory (customer success managers, specialisten & sales) vind jij belangrijk en gaat je goed af.
 • Je kunt snel schakelen, voelt je verantwoordelijk voor de projecten/producten; met minder dan een 8 ben jij niet tevreden!
 • Je laat je niet uit het veld slaan door een tegenslag en gaat graag de uitdaging aan om tot een creatieve, mooie en goedwerkende oplossing te komen.
 • Netjes en gestructureerd werken kan jij als geen ander. Een onleesbare, rommelige code is een absolute no-go voor jou.

Maar vooral: jij gelooft als geen ander in fans van werk en merk en dat onze producten hier dé middelen voor zijn!

SOLLICITEREN?

Maak ons dan Fan van jóu! Mail je cv en motivatie – in een door jou gekozen vorm – naar Wopje van Andel: wopje.vanandel@fanfactory.nl. Als je vragen hebt of haar telefonisch wilt imponeren, kun je haar ook bellen: +31(0)6 11 00 67 55.