Vacature contentontwikkelaar & projectmanager

Bij Fan Factory geloven we dat medewerkers het verschil maken. Medewerkers die fan zijn van merk en werk, zorgen voor klanten die terugkomen en hun ervaringen doorvertellen; dát is onze overtuiging! Onze missie? 7 miljoen fans creëren, binnen 7 jaar, op 7 continenten. En dat doen we elke dag – vol passie en plezier – met een team van productspecialisten, developers en salestoppers.

WAAROM ZOU JE BIJ FAN FACTORY WILLEN WERKEN?

Omdat we…

 • Alle ruimte voor eigen initiatief en bewegingsvrijheid bieden, dus een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Je de mogelijkheid geven om je baan in te vullen zoals past bij jou;
 • Gelijkwaardigheid belangrijk vinden en we geen hiërarchie ervaren;
 • Een leuk, klein team zijn waar jij (en je collega’s) echt zichzelf kunnen zijn;
 • Houden van een gezellige borrel of personeelsfeestje. Goed met elkaar samenwerken op zakelijk en op persoonlijk niveau dus!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben (wist je bijvoorbeeld dat we onbeperkt vakantiedagen bieden?), met een salaris dat is afgestemd op jouw werkervaring;
 • Een telefoon en een laptop voor je hebben!

BEN JIJ ONZE FAN-ATIEKE CONTENTONTWIKKELAAR & PROJECTMANAGER?

Als contentontwikkelaar & projectmanager ben jij de expert op het gebied van leren, ontwikkelen & onboarding en ben jij hét eerste aanspreekpunt voor onze onboardingsklanten. Jij zorgt ervoor dat elk onboardingsprogramma een succes wordt. Van eerste brainstorm tot uiteindelijke implementatie: je overziet het gehele proces, ontwikkelt de (leer)middelen en adviseert de klant over de uitrol van het programma. Daarnaast maak je de online trainingen en leermiddelen voor onze Fan App klanten. 

BEN JIJ DIT?

 • Jij bent een aanpakker met een ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’-mentaliteit, die met ons voor een 10 wil gaan.
 • Je kan goed samenwerken met zowel klanten als met je collega’s.
 • Je bent positief, enthousiast, professioneel en toont initiatief.
 • Jij bent klantgericht, kan snel schakelen en voelt je verantwoordelijk voor de projecten en producten bij de klant; met minder dan een 8 ben jij niet tevreden!
 • Je kan op hoofdlijnen het overzicht van de diverse projecten bewaken, maar ook op detailniveau creatief, innovatief en nauwkeurig aan de slag met tekst, vormgeving en e-learningsoftware.
 • Omdat je aan meerdere projecten werkt, sta jij sterk in je schoenen, kan jij goed plannen en meerdere ballen in de lucht houden.
 • Je vindt het leuk om mee te denken met de uitdagingen van de klant, dit als een commerciële kans te herkennen en zo onze klanten groter en blijer te maken.
 • Je verdiept je graag in de theorie over onboarding en leren & opleiden en de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Maar vooral: jij gelooft als geen ander in fans van werk en merk en dat onze producten hier dé middelen voor zijn!

ZO ZIET JOUW WERKWEEK ER UIT:

 • Op maandag start je de week in de weekstart met het team. Hoe was je weekend? Hoe ziet aankomende week eruit? En welke belangrijke afspraken of deadlines staan er gepland? Daarna ga je aan de slag: het maken van scripts voor de ene klant, een afspraak met een andere klant en het bedenken van een online battle met lesmodules voor in de Fan App staat op het programma. Je hebt hier meerdere ideeën voor en belt Romy – de Customer Success Manager – om te sparren wat het beste bij de klant past.
 • Op dinsdag heb je een brainstorm met een nieuwe onboardingsklant gepland. Je hebt dit vorige week al voorbereid, maar leest je slides nog een keer aandachtig door. Showtime! Jij leidt de brainstorm vol enthousiasme en zorgt voor een goede uitkomst met de eerste contouren van het onboardingsprogramma.
 • Op woensdag is het tijd om de brainstorm van gisteren uit te werken tot een goed onderbouwd plan van aanpak. Jij weet immers alles over het goed laten beklijven van informatie bij de doelgroep. Je collega Naomi van sales belt je op en vraagt of je vanmiddag toevallig een gaatje in je agenda hebt om aan te sluiten bij een sales afspraak. Leuk, natuurlijk sluit je aan!
 • Donderdag alweer! Je zit midden in de ontwikkeling van een aantal online producttrainingen voor onze klant Hubo voor in de Hubo Fan App. De teksten heb je al geschreven en de feedback van de klant is verwerkt. Top, het digitaliseren kan beginnen! Je hebt creatieve ideeën genoeg om mooie infographics te maken! Of wordt het toch een interactieve e-learning in Articulate Storyline? Nee, een filmpje is de allerbeste oplossing voor deze training.  
 • Vrijdag. Vandaag heb je een kwartaalevaluatie met een klant op de planning staan en je bent benieuwd of ze hun mening in het dashboard al hebben laten weten. YES! Een 8,5: daar doe je het voor! Maar, ze hebben ook wel wat feedback. Dát is fijn, want zo kun je het voortaan alleen maar beter doen.

Kortom, geen week is hetzelfde! Van brainstormen over onboarding, het schrijven van scripts, het vormgeven van leermiddelen tot aan het plannen en in goede banen leiden van een filmdag voor de klant.

SOLLICITEREN?

Maak ons dan Fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail je cv en motivatie – in een door jou gekozen vorm – naar Wopje van Andel: wopje.vanandel@fanfactory.nl. Als je vragen hebt of haar telefonisch wilt imponeren, kun je haar ook bellen: +31(0)6 11 00 67 55.