Stagiaire junior IT developer

Stage lopen bij het allerleukste bedrijf van Nederland!

Bij Fan Factory geloven we dat medewerkers het verschil maken. Medewerkers die fan zijn van merk en werk, zorgen voor klanten die terugkomen en hun ervaringen doorvertellen; dát is onze overtuiging! En dat doen we elke dag – vol passie en plezier – met een team van customer success managers, productspecialisten, developers en salestoppers.

Als stagiair(e) IT developer is de Fan App jouw focus punt. De app is een interne communicatie tool, alles-in-een medewerkerapp waarbij je een community bouwt onder medewerkers. Het mooie van een app is dat je al je collega’s met één druk op de knop kan bereiken. De app bestaat uit verschillende features; een interactieve tijdlijn, de gameportal waar winnen en leren centraal staat, chat, een feedback- en complimentenmodule en nog veel meer.

Gedurende jouw stage ga je aan de slag met software ontwikkeling die aansluit bij de optimalisatie van onze Fan App. Daarnaast ga jij zorgen voor een stabiel platform, zodat onze klanten hier profijt van hebben! Jij bent werkzaam aan de backend kant en werkt met verschillende programmeertalen en tools zoals: ASP.NET/.NET Core, C#, database MongoDb, Microsoft Azure. DevOps CI/CD. Om dit allemaal zo goed mogelijk uit te voeren werkt Fan Factory met een agile werkmethode. Dit houdt in dat wij samen met jou iedere dag bijeenkomen om de sprint de bespreken. Dit zorgt voor veel effectiviteit, doordat je gemakkelijk vragen kan stellen of kan brainstormen over een taak.


Wat ga je doen?

  • Je gaat deel uitmaken van het development team (front-end en backend)
  • Je ondersteunt het development team
  • Je gaat meewerken aan Fan App. Denk hierbij aan bug fixing, het optimaliseren van bestaande features en het ontwikkelen van nieuwe modules
  • Je speelt een belangrijke rol in het testen van de applicatie
  • Je gaat werken volgens een agile methode
  • En dat allemaal met het doel om een stabiele, fijn werkende, concurrerende app te bieden aan onze opdrachtgevers met zo min mogelijk bugs.
     

Hoe willen wij met jou samenwerken?

Onze Fans werken op basis van gelijkwaardigheid, maar met verschillende talenten en resultaatgebieden. We werken vaak met elkaar samen om het gemeenschappelijke doel van tevreden klanten, winst, continuïteit en werkplezier na te streven. Jij levert vanuit jouw persoonlijke talenten een specifieke bijdrage aan de teamontwikkeling en de gemeenschappelijke doelen. Bij Fan Factory werken we allemaal met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jij werkt samen met de andere developers, projectmanagers en productspecialisten als onderdeel van ons team.


Pas jij bij ons?

Deze functie vraagt om een gepassioneerde, kritische en fanatieke persoonlijkheid. Daarnaast vind je kwaliteit heel belangrijk. Je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal. Je bent secuur en hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om te werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar werkplezier en bevlogenheid voorop staan. Wij zoeken een kandidaat met HBO opleiding gerelateerde aan: IT & software developer, HBO ICT (met achtergrond software developer)


Word jij onze grootste Fan?

Maak ons dan Fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail je CV en motivatie naar Marthe van der Kint: marthe.vanderkint@fanfactory.nl Als je vragen hebt of haar telefonisch wilt imponeren, kun je haar ook bellen: +31(0)6 10 57 19 01.