Stagiair jr. Mediavormgever

Stage lopen bij het allerleukste bedrijf van Nederland!

Waarom doen wij wat we doen? Omdat wij een droom hebben: “7 miljoen fans, in 7 jaar op 7 continenten.”. Wij maken medewerkers fan van hun werk en hun merk. Dit doen we met verschillende tools, zoals een medewerkerstevredenheidsonderzoek, het maken van onboardingstrajecten en met onze eigen Fan App.

Als mediavormgever bij Fan Factory is geen dag hetzelfde: je werkt in een multidisciplinair projectteam, wat betekent dat je de ene dag een animatie voor onze interne marketing maakt, maar een andere dag werkt aan een poster voor één van onze grote klanten. Waar je ook aan werkt, jij werkt goed samen met je collega’s. Je kan je mengen in het gesprek, stelt kritische vragen, levert input en ideeën en geeft ons vormgeef-advies. Je toont initiatief en bent onderzoekend en flexibel.

Soms komt er ineens een spoedje tussendoor. We vinden het daarom ook belangrijk dat je je eigen planning kunt bewaken, prioriteiten kunt stellen en goed je collega’s op de hoogte houdt.


Wat ga je doen?

  • Je ontwikkelt gave (crossmediale) video’s, animaties, afbeeldingen, posters, presentaties, gifjes en nog veel meer!
  • Je geeft collega en klant advies wanneer we twijfelen over de juiste stijl of wat voor uiting we willen inzetten.
  • Je stelt de juiste vragen om scherp te hebben wat de wens is van de collega of klant.
  • Je bewaakt je eigen planning en houdt je collega’s op de hoogte van de voortgang van de projecten.
  • Je bent dol op feedback: weer een kans om je project nóg mooier en beter te maken!
  • Je wordt onderdeel van het team en sluit aan bij onze teammeetings en borrels
  • Je bouwt je eigen portfolio verder op

 

Pas je bij ons?

Deze functie vraagt om een gepassioneerde, fanatieke, kritische, proactieve persoonlijkheid en daarnaast vind je kwaliteit belangrijk. Je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief goed onderlegd. Je bent secuur en hebt oog voor detail daarnaast vind je het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe ideeën aan te dragen. Je vindt het leuk om te werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar werkplezier en bevlogenheid voorop staan. Wij zoeken een kandidaat met een mbo- of hbo-opleiding gerelateerd aan mediavormgeving, grafisch vormgeving/ontwerper of multimedia design.


Word jij onze grootste Fan?
Maak ons dan Fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail je cv, portfolio en motivatie naar Marthe van der Kint: marthe.vanderkint@fanfactory.nl Als je vragen hebt of haar telefonisch wilt imponeren, kun je haar ook bellen: +31(0)6 10 57 19 01.   

 

 

Meer weten?

Meer weten? Neem dan contact op met Marthe van der Kint .

06-10571901