Open Sollicitatie

Waarom doen wij wat we doen?

In de wereld van eten, drinken & slapen maken de juiste mensen het verschil. Horeca of leisure, catering of retail, foodservice of zorg: medewerkers die Fan zijn van de organisatie waar zij voor werken zorgen voor gasten die Fan zijn! Fan-ergize your enterprise, dat is waar wij als organisatie- ontwikkelaars voor staan. Met onze Fan Scan en onze Fan-ergizers verhogen wij de Fan Factor van medewerkers bij onze klanten. Fan-ergize your enterprise, dat is waar wij als organisatie-ontwikkelaars voor staan. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe fans!

Hoe wij met jou willen samenwerken?

Bij Fan Factory werken we op basis van gelijkwaardigheid, maar met verschillende talenten en resultaatgebieden. We werken vaak met elkaar samen om het gemeenschappelijke doel van tevreden klanten, winst, continuïteit en werkplezier na te streven. Jij levert vanuit jouw persoonlijke talenten een specifieke bijdrage aan de teamontwikkeling en de gemeenschappelijke doelen.

Al fan van het idee om bij ons aan de slag te gaan?
Maak ons dan fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail naar Marthe van der Kint: marthe@fanfactory.nl. Als je vragen hebt kun je haar ook bellen: +31 (0)6 10 57 19 01.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.