Ontmoet Fan Factory: Sabine

Ongeveer een jaar geleden kwam Sabine in contact met Marthe over Fan Factory. Marthe wilde even sparren over een vraagstuk en ze kwamen in contact door hun verleden bij dezelfde uitzendorganisatie. Sabine werd meteen verrast door Marthe haar energie, enthousiasme en de aanpak van Fan Factory. Sabine was op dat moment niet op zoek naar een baan, maar dit gesprek is haar bijgebleven. Toen Sabine een half jaar geleden ging samenwonen in Arnhem heeft ze toch nog eens op de site van Fan Factory gekeken en bleek er een vacature te zijn. Dat was het moment voor haar om weer contact te zoeken met Marthe en nu is ze al een paar maanden in dienst als Custommer Success Manager.

1. Beschrijf je functie bij Fan Factory en wat het zo leuk maakt?

Ik ben werkzaam als Customer Success Manager bij Fan Factory voor de Fan Scan. Ik mag dagelijks met onze opdrachtgevers werken aan meer fans van merk en werk. Ik ben heel nauw betrokken bij het hele proces van afstemmen hoe we de Fan Scan gaan inzetten, kick-off met de organisatie vooraf tot adviesgesprekken met de directie en powersessies met de leidinggevende. Ik zie en spreek dus een groot deel van de organisatie wat maakt dat het echt gaat leven. Iedere dag is anders en ook iedere organisatie. Dat maakt mijn werk zo divers en uitdagend.

2. Wat lijkt jou het leukste aan het werken bij Fan Factory?

Wat mij nog steeds opvalt is het enthousiasme waarmee ik en mijn collega’s iedere dag aan de slag gaan. Ik ervaar veel autonomie en vrijheid in hoe ik mijn week maar ook mijn werk kan indelen. Als ik vandaag denk dat iets beter kan dan kan ik het morgen al implementeren. Dat ik op veel plekken in Nederland bij verschillende opdrachtgevers kom en die ervaringen kan uitwisselen vind ik super tof.

3. Waarin zie je de grootste uitdagingen binnen jouw functie?

Het continue bijblijven in de nieuwste ontwikkelingen in de diverse branches en thema’s zie ik wel als een uitdaging. Er verandert veel en natuurlijk willen we dat zo up to date mogelijk presenteren bij onze opdrachtgevers. Oh en mijn eigen timemanagement. Door de vele diverse afspraken wil ik wel eens in de avonden of op een vrije dag inloggen wat misschien niet zo goed is voor de werk/privé balans… Gelukkig vind ik het leuk dus dan is het al minder een probleem!

4. Hoe ziet jouw leven buiten Fan Factory eruit

Ik woon in Arnhem met mijn vriend en twee bonusdochters. Naar het gezin en mijn familie gaat het meeste van mijn tijd en energie naartoe. Lekker uit eten, stedentrips en dagjes weg, logeerpartijen met neefjes en nichtje en gewoon lekker zingen en dansen in huis. We zijn druk aan het verbouwen (binnen en buiten) dus altijd in de weer met hamer of schop en aan het nadenken hoe we het willen hebben.  In de overige vrije uren spreek ik graag af met vriendinnen en gaan we bandjes kijken, uit eten, naar het museum of wandelen en borrelen.

IMG_1580.jpg
Schermafbeelding_2022-03-31_om_13.58.19.png
Schermafbeelding_2022-03-31_om_13.59.18.png