Ontmoet Fan Factory: Romy

Romy is nu 10 maanden in dienst bij Fan Factory. Ze kwam binnen als Junior Consultant voor de Fan App, maar is inmiddels druk bezig in haar functie als customer success manager. Stil zit Romy zeker niet, want naast het drukke werkleven is ze ook nog bezig met haar scriptie en vanaf februari is ze fulltime in dienst.

1. Hoe ben jij bij Fan Factory terechtgekomen?

Ik doe de hospitality business school (hotelschool) bij Saxion Hogeschool en op een dag hadden we een webinar van Marthe van der Kint over het fan-ergizen van je organisatie. Ze vertelde toen ook wat Fan Factory allemaal doet. Ik dacht op dat moment meteen bij mezelf; hier moet ik stage lopen! Twee jaar later was het zover en kon ik bij Fan Factory aan de slag. Een beetje liefde op het eerste gezicht dus 😉

2. Wat doe je bij Fan Factory en wat maakt het zo leuk?

Mijn functie bij Fan Factory is heel divers. Ik ben veel voor onze Fan App klanten bezig en heb ook veel contact met hen als er vragen over de app zijn. Daarnaast begeleid ik nieuwe Fan App klanten van A tot en met Z. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de Fan App klanten het beste uit hun eigen app kunnen halen. Wat mijn werk zo leuk maakt? Dat is natuurlijk het vele contact dat ik dagelijks heb met de klanten. Maar ook het feit dat elke dag anders is binnen mijn functie! Het allerleukst vind ik als ik tevreden berichten krijg, daar doe ik het natuurlijk voor!

3. Wat is de grootste uitdaging binnen jouw functie?

Dat is dan toch denk ik dat ik maar 2 handen heb. Er is zoveel dat ik wil doen, dat ik baal dat ik niet twee keer zoveel tijd heb. Maar dit houdt me niet tegen om alsnog alles voor onze klanten te doen; dat servicen van klanten/gasten heb ik toch wel echt meegekregen in mijn opleiding. 

4. Wat zijn jouw hobby’s?

Net zoals de meeste collega’s bij Fan Factory ben ik erg gek op borrelen. Lekker op het terras met een drankje in mijn hand, daar maak je mij wel blij mee! Daarnaast kun je altijd bij mij terecht voor tips voor leuke koffietentjes! Mijn favoriete koffietentje is Down Town in Nijmegen.

5. Hoe ziet jouw leven buiten werk eruit?

Ik houd er erg van om sociale dingen te ondernemen met mijn vriendinnen en er lekker op uit te gaan. Een dagje winkelen en eindigen met een glaasje witte wijn; daar kan ik van genieten. Verder vind ik het ook heerlijk om een lekker avondje op de bank te liggen en een serie te kijken. En ohja! Ik ben altijd druk in de weer met mijn hondje “Saartje”. Ik ben een echte hondenmoeder, haha.

Slotwoord van de redacteur; niet alleen onze klanten worden heel blij van Romy; wij zelf ook!

thumbnail_Image.jpeg
thumbnail_Image2.jpeg