Ontmoet Fan Factory: Naomi

Naomi is nu een jaar werkzaam bij Fan Factory. Ze kwam binnen als stagiair voor de sales & marketingafdeling, maar is ondertussen in dienst. En daar zijn we blij mee! Saai is het leven van Naomi zeker niet, naast het enthousiasmeren van potentiele klanten is ze ook net verhuisd naar het mooie Enschede waar ze helemaal op haar plek zit.

1. Hoe ben je bij Fan Factory terechtgekomen?

Ik studeerde hiervoor International Hospitality Management op NHL Stenden in Leeuwarden en was op zoek naar een afstudeerstage. Tijdens deze zoektocht kwam ik eigenlijk per ongeluk Fan Factory tegen. Toen ik de naam en de website zag werd ik al meteen een beetje fan van het bedrijf! Ik besloot Fan Factory te bellen en toen ging alles heel snel; de volgende dag had ik al mijn sollicitatiegesprek. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze.

2. Wat doe je bij Fan Factory en wat maakt het leuk?

Binnen Fan Factory ben ik samen met een paar collega’s verantwoordelijk voor de sales & marketingafdeling. Wat dit inhoudt? Ik ben verantwoordelijk voor het benaderen van bedrijven en het warmhouden van het contact met prospects. Daarnaast voer ik ook gesprekken met klanten om onze producten toe te lichten. Het leukste aan mijn functie vind ik dat je zoveel bedrijven van binnen en buiten leert kennen en ze ook echt een stapje verder helpt met het maken van fans!

3. Wat maakt voor jou het werken bij Fan Factory leuk?

Oprecht: wat is er niet leuk aan het werken bij Fan Factory? Ik geniet vooral van de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt. De uitdaging om elke dag weer nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen houdt me gemotiveerd. Het werk is ook flexibel, waardoor je nooit stilzit. Daarbij zijn mijn collega’s  superleuk en behulpzaam! Ik kan nog wel even doorgaan, maar dan zitten we hier morgen nog.😉

4. Wat is de grootste uitdaging binnen jouw functie?

De grootste uitdaging is ook meteen hetgeen ik het leukst vind; de verantwoordelijkheid die bij het werk komt kijken en de veelzijdigheid aan taken. Soms vlieg je van hot naar her en weer terug en is het lastig overzicht te houden. Het voordeel hiervan is wel dat dit mij heeft geholpen bij het constant bedenken van trucjes hoe je hier gemakkelijk mee om kan gaan, dus voor tips kun je altijd bij mij terecht! 😉

5. Hoe ziet jouw leven buiten Fan Factory eruit?

Mijn leven buiten werk is te omschrijven in 2 woorden; gezelligheid & chaos! Ik houd er heel erg van om gezellige dingen te doen zoals koken, borrelen en terrasjes opzoeken, maar zodra ik een avondje niks te doen heb vind ik het niet erg om lekker op de bank te liggen en een serie te kijken. Ik ben net verhuisd naar Enschede, maar ben met regelmaat nog bij mijn ouders te vinden (ook omdat ik mijn hondjes mis). 

Wil je eens een virtuele kop koffie met Naomi drinken om haar te leren kennen én meer te horen over Fan Factory? Bel dan 0318-493810; je krijgt haar dan direct aan de lijn!

e8525411-9252-490d-95a8-3db03eeee455.jpeg
fae9b456-9807-4820-a316-debd62fee620.jpeg