Ontmoet Fan Factory: Lobke

Lobke is nog maar net begonnen bij Fan Factory als junior consultant voor de Fan App. Ze leerde Fan Factory kennen door een onderzoek die ze moest doen voor een bedrijf die toevallig ook klant is. Toen ze de Fan Scan zag wist ze het meteen, ik moet meer weten over dat bedrijf! Toen ze de website van Fan Factory zag en de mogelijkheden voor een afstudeerstage twijfelde ze niet en ging meteen solliciteren. Stil zit Lobke zeker niet, naast haar stage studeert ze de Hotel Management School in Maastricht en is ze sinds kort verhuisd naar Nijmegen. 

1. Beschrijf je functie bij Fan Factory en wat het zo leuk maakt?

Binnen Fan Factory ben ik werkzaam als Junior Consultant voor de Fan App. Dit betekent dat ik de klanten van de Fan App help met hun wensen en doelen. Wat de functie voor mij zo leuk maakt? De afwisseling in de werkzaamheden! Ik ben nog maar net begonnen bij Fan Factory en merk nu al dat geen dag hetzelfde is en dit zorgt ervoor dat ik elke ochtend weer met plezier aan het werk ga.

2. Wat lijkt jou het leukste aan het werken bij Fan Factory?

De sfeer binnen het bedrijf spreekt mij erg aan. Alle collega’s zijn behulpzaam en willen me echt helpen als ik tegen iets aanloop. Daarnaast is het ook altijd gezellig op kantoor, aangezien iedereen wel van een praatje houdt. Ik was eerst bang door de Corona maatregelen dat het moeilijk werd om iedereen te leren kennen, maar ik kan wel zeggen dat ik in een warm bad terecht ben gekomen (dit geeft me nog meer plezier om elke dag aan de slag te gaan).

3. Waarin zie je de grootste uitdagingen binnen jouw functie?

De grootste uitdaging is voor mij om de balans te vinden tussen de werkzaamheden voor Fan Factory en school. Ik ben nog maar net begonnen, maar merk nu al een beetje dat ik soms vergeet dat ik ook nog studeer en hiervoor verslagen moet maken. Verder moet ik erop letten dat ik niet te veel wil doen. Ik weet van mezelf dat ik graag altijd iedereen wil helpen en hierdoor soms te veel hooi op mijn vork neem. Ik moet ervoor zorgen dat ik mijn deadlines haal en hier de balans in ga vinden

4. Hoe ziet jouw leven buiten Fan Factory eruit

Ik hou van afwisseling! Ik vind het heerlijk om de gezelligheid bij mijn vrienden/vriendinnen/familie op te zoeken, maar ook om een 20 afleveringen van mijn serie op de bank te kijken. Daarnaast ben ik ook een fanatiekeling als het gaat om (bord)spelletjes spelen en wandel ik graag in het bos met onze hond, Tess, waar ik de grootste fan van ben!