Ontmoet Fan Factory: Isabelle

Isabelle is student aan de hotelschool in Apeldoorn en is nog maar net begonnen bij Fan Factory als junior consultant onboarding. Ze leerde Fan Factory kennen door een gastcollege van Marthe op haar school. Na het horen van wat Fan Factory doet twijfelde ze geen moment en belde ze Marthe op om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Stil zitten doet Isabelle absoluut niet, want naast haar werkzaamheden binnen Fan Factory voert ze ook een onderzoek uit voor school, waarin ze een onboardingstoolkit aan het maken is.

1. Beschrijf je functie bij Fan Factory en wat het zo leuk maakt?

Binnen Fan Factory ben ik werkzaam als junior consultant onboarding/Fan App. Dit betekent dat ik de onboardingsklanten van Fan Factory help met het creëeren van fans van werk en merk voor hun eerste werkdag! Ik help Selma met allerlei taken op het gebied van onboarding en de content. Dit vind ik meteen ook het leukste aan mijn functie, want geen dag is hetzelfde hierdoor!

2. Wat vindt jij het leukste aan het werken bij Fan Factory?

De cultuur binnen het bedrijf spreekt mij erg aan! Iedereen is zo behulpzaam naar elkaar en willen allemaal elkaar echt helpen. Daarnaast is de dynamiek in het bedrijf erg aangenaam, iedereen heeft het beste voor met Fan Factory en is hard bezig om fans te creëren. Het is altijd spannend om bij een bedrijf te beginnen en zeker in coronatijd, maar ik ben daar iedereen goed ontvangen en voelde me daarom welkom vanaf de eerste dag.

3. Waarin zie je de grootste uitdagingen binnen jouw functie?

De grootste uitdaging binnen mijn tijd bij Fan Factory zie ik in het balans vinden tussen de werkzaamheden binnen Fan Factory en mijn onderzoek voor school. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk voor Fan Factory doen, maar daardoor vergeet ik soms ook dat ik nog studeer en daar ook opdrachten voor moet maken. Daarnaast wil ik natuurlijk in mijn tijd bij Fan Factory zoveel mogelijk over de organisatie te weten willen komen!

4. Wat vind je buiten werk om leuk om te doen?

Waar moet ik beginnen? Ik houd er erg van om te koken en te borrelen met vrienden (ik heb namelijk een passie voor wijn 😉). Daarnaast vind ik het leuk om te sporten, ik doe graag aan zwemmen en tot slot vind ik het leuk om quizzen te doen! Een lekker druk leven, maar ik houd er ook van om mezelf soms terug te trekken en lekker op de bank te gaan liggen met een serie.

 

Image.jpeg
Foto_voor_de_website.jpg