Ontmoet Fan Factory: Eline

Eline is onlangs gestart met haar stage als junior consultant sales bij Fan Factory. Ze studeert Hotel / Hospitality Management op de Hogeschool Saxion in Apeldoorn. Na een gastcollege van Marthe en Romy was het mij al snel duidelijk waar ik mijn operationele stage wilde lopen.

Beschrijf je functie bij Fan Factory en wat jou zo leuk lijkt aan de functie?

De eerste periode van mijn stage ben ik allround stagiaire, ik ga mee naar klantafspraken en help zowel team Sales en team Fan Scan om zo de producten wat beter te leren kennen. In de toekomst zal ik mij meer gaan focussen op de sales. Ik vind de diversiteit aan bedrijven heel erg leuk evenals de afwisselende werkzaamheden en het contact met klanten. De sales kant heeft me altijd erg getrokken, ik word enthousiast van het geven en voorbereiden van pitches en presentaties, het klantcontact en de creatieve invulling van alle werkzaamheden.

Wat lijkt je leuk aan het werken bij Fan Factory?

Tijdens het gastcollege werd er wat verteld over de werkcultuur bij Fan Factory en daar kon ik me direct helemaal vinden. Kernwaarden als durfgraag, verbetergretig en plezierrijk zijn eigenschappen waar ik mijzelf goed in herken. Je krijgt bij Fan Factory veel vrijheid en verantwoordelijkheid om alles uit je stage te kunnen halen. Het team is super enthousiast en ik voelde me welkom vanaf de eerste dag.

Wat is in jouw ogen de grootste uitdaging binnen jouw functie als junior consultant sales?

Vanuit mijn opleiding heb ik best wat basisvaardigheden geleerd rondom bedrijfseconomie, marketing, communicatie en organisatiekunde in hospitality organisaties. Ik ben echter nog niet heel bekend met sales en HR, dus het wordt vooral de uitdaging om mij daar helemaal in te verdiepen en ontwikkelen. Maar mijn allergrootste doel is dan stiekem toch om zelf een bedrijf te overtuigen van het belang van de Fan App / Fan Scan / onboarding, om zo hopelijk mijn allereerste handtekening te scoren.

Wat zijn je hobby’s?

Ik sta graag in de keuken en ik vind het gezellig om (al borrelend) tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik houd van winkelen, sporten, dansen en muziek maken. Ik vind het leuk om nieuwe steden te bezoeken of om spontaan ergens heen te gaan met vrienden en familie.

Hoe zou jij je leven buiten werk om beschrijven?

Naast dat ik ook kan genieten van een avondje op de bank series kijken, ben ik ook nog regelmatig te vinden bij op de werkvloer. Af en toe draai ik nog een dienstje mee in de horeca, ik vind gasten bedienen en achter de bar staan echt super leuk evenals mijn andere werkzaamheden in de facilitaire dienstverlening. Ik houd vooral van gezelligheid en ik ben altijd in voor een feestje 😉