Ontmoet Fan Factory: Cas

Cas is sinds januari aan het werk bij Fan Factory als medewerker onderzoek. Wat een leuke verrassing, zowel voor hem als voor ons. Want bekend was hij nog niet met Fan Factory! Toen hij de naam "Fan Factory" voorbij zag komen trok dit zijn aandacht. Na een bezoekje aan de website werd hij direct enthousiast, voornamelijk de aanpak en frisheid dat Fan Factory uitstraalt maakte dat hij geen seconde meer twijfelde om in contact te komen.

Beschrijf je functie bij Fan Factory en wat lijkt je zo leuk aan deze functie?

Binnen Fan Factory ga ik de rol vervullen van Medewerker Onderzoek Fan Scan. Dit betekent dat ik mij voornamelijk bezighoud met alles rondom de Fan Scan. Zo ga ik de Fan Scan klaarzetten voor klanten, maar ook de resultaten verwerken en presenteren in de vorm van een dashboard. Daarnaast schrijf ik een advies rapport voor de klant, over hoe zij binnen de organisatie de medewerkers tevredenheid kunnen verbeteren. Het leukste aan deze functie lijkt mij om voor de klant een mooi onderzoek uit te voeren, waar zij echt wat mee kunnen.

Wat lijkt je leuk aan het werken bij Fan Factory?
Ik ben de eerste weken hartstikke warm ontvangen, waardoor ik mij al gelijk heel erg thuis voel. Daarnaast lijkt het mij mooi dat ik mijn steentje kan bijdragen om de medewerkers tevredenheid binnen organisaties te verbeteren.

Wat is in jouw ogen de grootste uitdaging binnen jouw functie?
Het meest uitdagend aan mijn functie lijkt mij om voor elke organisatie een passend advies te kunnen geven. Door de enorme verscheidenheid aan klanten lijkt het mij een uitdaging om elke organisatie van een passend advies te kunnen voorzien. Gelukkig ga ik een uitdaging niet snel uit de weg 😉

Wat zijn je hobby’s?
Ik heb het liefst mijn vrienden of familie om mij heen om een borrel te drinken of lekker te eten. Daarnaast ben ik in het weekend regelmatig te vinden naast het voetbalveld, om De Graafschap aan te moedigen.  Als ik nog tijd over heb ben ik graag actief bezig. Zo loop ik regelmatig hard of speel ik een potje squash.

Hoe zou jij je leven buiten werk omschrijven?

Ik hou van structuur in mijn dagelijks leven. Ik vind het heerlijk om na het werk lekker op de bank te ploffen en een serie te kijken. In het weekend trek ik er het liefst op uit om iets leuks te gaan doen met mijn vriendin, vrienden en familie.