Stagiair jr. onderzoeksconsultant

Stage lopen bij het allerleukste bedrijf van Nederland!

Waarom doen wij wat we doen? Omdat wij een droom hebben: ‘’7 miljoen fans, in 7 jaar op 7 continenten.’’

In de wereld van hospitality maken de juiste medewerkers het verschil! Maar: wat is de juiste medewerker? En hoe zorg je ervoor dat deze medewerker voor jouw organisatie het verschil maakt? De juiste medewerker is een Fan; enthousiast, gepassioneerd en toegewijd aan de missie van de organisatie waarvoor hij/zij werkt. Door het gebruik van verschillende tools - die wij continu door ontwikkelen - verhogen wij de Fan Factor van organisaties om klanttevredenheid, winstgevendheid en duurzame groei te verbeteren!

Als stagiair onderzoeksconsultant ben je actief bij onze propositie de Fan Scan. Met dit medewerkersbetrokkenheidsonderzoek -maar dan nét even anders- meten we de mate van betrokkenheid, binding, trots en prestaties van de medewerkers. Onze visie is dat de medewerker zélf een belangrijke rol heeft bij het verhogen van zijn betrokkenheid; dit is de reden dat de medewerker direct na het invullen een persoonlijk Fan rapport krijgt met daarin persoonlijke tips en tricks. De managers helpen we op weg in een dagdeel training en de organisatie voorzien we van een (online) helder, beknopt rapport met daarin duidelijke prioriteiten en adviezen. 

Wat je gaat doen:

  • Je wordt ingezet op één van onze kernproducten;  medewerkerbetrokkenheid;
  • Je ondersteunt binnen alle processtappen: van vragenlijst tot data-analyse, van rapporteren tot presenteren;
  • Je hebt affiniteit met het doorvertalen van cijfers naar inzichten en ontwikkelpotentieel;
  • Je bent nieuwsgierig, communicatief vaardig en hebt een passie voor cijfers;
  • Je haalt energie uit dataverwerking en het werken met programma’s als Excel, SPSS en databasepakketten;
  • Je bent altijd bezig met hoe iets mooier, beter of efficiënter kan;
  • Je hebt veel verantwoordelijkheid en krijgt alle ruimte om te doen wat je zelf leuk vindt om je in de breedte te ontwikkelen;

Hoe wij met jou willen samenwerken?

Onze Fans werken op basis van gelijkwaardigheid, maar met verschillende talenten en resultaatgebieden. We werken vaak met elkaar samen om het gemeenschappelijke doel van tevreden klanten, winst, continuïteit en werkplezier na te streven. Jij levert vanuit jouw persoonlijke talenten een specifieke bijdrage aan de teamontwikkeling en de gemeenschappelijke doelen. Bij Fan Factory werken we allemaal met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jij werkt samen met de (junior) consultants als onderdeel van ons team.

Pas jij bij ons?

Deze functie vraagt om een gepassioneerde, fanatieke, kritische, proactieve persoonlijkheid en daarnaast vind je kwaliteit belangrijk. Je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief goed onderlegd. Je bent secuur en hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om te werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar werkplezier en bevlogenheid voorop staan. Wij zoeken een kandidaat met een HBO- of academische opleiding gerelateerd aan  (arbeids)psychologie, Human Resource Management of eventueel Consumentengedrag.

Word jij onze grootste Fan?

Maak ons dan Fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail je CV en motivatie naar Marthe van der Kint: marthe.vanderkint@fanfactory.nl Als je vragen hebt of haar telefonisch wilt imponeren, kun je haar ook bellen: +31(0)6 10 57 19 01.