Stagiair: Junior consultant sales

Haal jij energie uit dynamiek, mag elke dag voor jou anders zijn? Houd je van organiseren, meedenken, nieuwe projecten opstarten en ben jij die enthousiasteling die in één stage met diverse hospitality-organisaties in contact wil komen?

Kom dan stage lopen bij het allerleukste bedrijf van Nederland!

Waarom doen wij wat we doen?

In de wereld van hospitality maken de juiste medewerkers het verschil! Maar: wat is de juiste medewerker? En hoe zorg je ervoor dat deze medewerker voor jouw organisatie het verschil maakt? De juiste medewerker is een Fan; enthousiast, gepassioneerd en toegewijd aan de missie van de organisatie waarvoor hij/zij werkt. Door het gebruik van onze Fan Scan en Fan App verhogen wij de Fan Factor van organisaties. Want medewerkers die fan zijn zorgen voor gasten die terugkomen, meer uitgeven en hun positieve ervaringen doorvertellen. 

STAGIAIR(E) JUNIOR CONSULTANT SALES
Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

  • Je benadert organisaties om ze te enthousiasmeren over Fan Factory
  • Je plant afspraken in en bereidt deze afspraken voor;
  • Je voert samen met een salesconsultant klantgesprekken en houdt na de afspraak contact met de potentiële klant;
  • Je maakt offertes en bouwt aan een warme relatie met organisaties die interesse hebben in onze dienstverlening;
  • Je houd je bezig met het optimaliseren van onze verkoopmiddelen;
  • Je denkt op een creatieve manier mee over de invulling van presentaties en pitches;
  • Je hebt een rol bij het geven van pitches en presentaties;
  • Je signaleert trends en ontwikkelingen en speelt hier inhoudelijk op in;
  • Je ondersteunt bij het organiseren van commerciële B2B evenementen zoals workshops en webinars;
  • Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en krijgt alle ruimte om te doen wat je zelf leuk vindt om je in de breedte te ontwikkelen

Pas je bij ons?

Deze functie vraagt om een gepassioneerde, fanatieke, proactieve persoonlijkheid met een commerciële drive om (potentiële) klantcontacten te leggen en onderhouden. Je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief goed onderlegd. Je vindt het leuk om te werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is en waar werkplezier, innovatie en bevlogenheid voorop staan. Wij zoeken een kandidaat met een HBO- of academische opleiding gerelateerd aan bedrijfs- of organisatiewetenschappen, food, facility, hotelschool of HRM.

Reageer nú als communiceren, enthousiasmeren, daadkracht en volharding in je natuur zit! 

Hoe wij met jou willen samenwerken?

Onze Fans werken op basis van gelijkwaardigheid, maar met verschillende talenten en resultaatgebieden. We werken vaak met elkaar samen om het gemeenschappelijke doel van tevreden klanten, winst, continuïteit en werkplezier na te streven. Jij levert vanuit jouw persoonlijke talenten een specifieke bijdrage aan de teamontwikkeling en de gemeenschappelijke doelen. Bij Fan Factory werken we allemaal met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jij werkt samen met de (junior) consultants als onderdeel van ons team.

Word jij onze grootste Fan?

Maak ons dan Fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail je CV en motivatie naar Marthe van der Kint: marthe.vanderkint@fanfactory.nl Als je vragen hebt of haar telefonisch wilt imponeren, kun je haar ook bellen: +31(0)6 10 57 19 01.