Back-end Developer

Ben jij onze fan-atieke nieuwe Back-end Developer?

Als Back-end Developer bij Fan Factory durf jij het als ervaren technische speler aan om een net nieuw ontwikkelde applicatie verder vorm te geven. Jij beheert en bouwt in onze groeiende organisatie onze Fan App, een uniek medewerker platform, verder uit en werkt samen met onze Community en Learning experts aan een optimale UX voor gebruikers en digitale oplossing voor onze klanten. Vanuit onze fan-filosofie optimaliseer jij eerst en vooral onze eigen Fan applicatie. Daarnaast draag jij verantwoordelijkheid voor het onderhouden van onze overige ICT systemen, de koppeling van diverse systemen en het adviseren op onze digitalisering voor andere producten en diensten die wij aanbieden. Je werkt voor aansprekende (inter-) nationale opdrachtgevers (bekende spelers) in Foodservice, Zorg en Retail. Je bent communicatief vaardig en in staat om in klantgesprekken als adviseur aan tafel te gaan (op directie niveau) en bent in staat om in begrijpelijke taal de technologische behoefte van de klant te beantwoorden. Doel is om hun medewerkers meer bevlogen aan het werk te houden middels de online community die wij op onze eigen Fan App verzorgen. Jij bent een ervaren professional, jong van geest die weet wat belangrijk is om een optimale digitale user experience (UX) te bieden en je bent expert in het beheren van applicaties, ondersteunende systemen en het ontwikkelen van met name de zogenaamde back-end van applicaties. 

Je vervult een expertrol op het gebied van digitale ontwikkeling, vertaal je deze in concrete dagelijkse toepassingen en schep je randvoorwaarden voor het onderhouden van, het ontwikkelen van en het koppelen van systemen. 

Je organiseert bijeenkomsten om Admin Users demonstraties te geven en bent eindverantwoordelijk voor de digitale helpdesk waar gebruikers terecht kunnen. Je stelt onze release planning op en beheert deze. Je analyseert, rapporteert en evalueert de voortgang van de systemen. Je bent pro-actief en je vindt het leuk om structuur te geven aan je eigen werkzaamheden en hierover bekendheid te geven in de organisatie. Je hebt ervaring of de ambitie om door te groeien naar een rol als teamlead. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan met gemak jouw ideeën omzetten richting technische ontwerpen. Waar wij je continu een inspirerende werkomgeving bieden, willen wij dat jij ons inspireert op hoe wij kunnen innoveren op ons applicatie aanbod.

We zoeken een zelfsturende enthousiaste teamspeler, die inventief en creatief is. Een ervaren developer, een ‘aanpakker’ met verantwoordelijkheidsbesef die passie heeft om mensen en communities in beweging te krijgen. Een professional (die kritisch de kwaliteit van onze digitale oplossingen bewaakt).

Samenvattend

 • Je hebt weet alles van ASP.NET;
 • Je weet wat WEB API’s zijn en hebt ervaring met het maken en werken hiermee;
 • Je bent enthousiast en kunt wensen van gebruikers vertalen naar een werkend systeem;
 • Je hebt ervaring als of de ambitie om door te groeien naar teamlead;
 • Je hebt algemene kennis van NO-SQL (MongoDB) en databases;
 • Je kunt zelfstandig werken aan complexe problemen en kunt zelf met passende oplossingen komen; en
 • Je hebt een goede kennis van de Engelse taal.
DV_L3589.jpg
DV_L4073.jpg
DV_L4173.jpg
Wat ons drijft

Met Fan Factory storten we ons iedere dag vol overgave op het creëren van meer fans van werk en merk. Want medewerkers en teams die fan zijn, zijn productiever, presteren beter, werken beter samen, stralen van Fan-ergie en…. trekken nieuwe fans aan: hoe meer Fan-ergie, hoe meer ‘happy profit’. Horeca of leisure, catering of travel, (non-food) retail of zorg: medewerkers die fan zijn, geven kleur aan hun organisatie en zorgen voor fantastische dienstverlening. Momenten worden zo herinneringen en gasten, klanten, patiënten en cliënten worden zo ook fan van werk en merk. Hiervoor komen ze maar al te graag terug, besteden meer en vertellen hun fantastische ervaringen door wat uiteindelijk de basis vormt voor een hogere klanttevredenheid, winstgevendheid en duurzame groei. En dat is nu precies waar we het allemaal voor doen!

Hoe wij met jou willen samenwerken

Onze fan-atiekelingen werken samen op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en plezier. We zijn een platte organisatie met korte lijnen. Gezamenlijk voelen we ons verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen. We schromen niet om deze verantwoordelijkheden te pakken en ernaar te handelen. Wat ons als team verenigt zijn onze kernwaarden:

Energiek | Verbetergretig | Plezier | Nieuwsgierig | Vertrouwen | Durf | Eigenaarschap

Fan Factory biedt:
 • Alle ruimte voor eigen initiatief en bewegingsvrijheid;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris afgestemd op jouw relevante werkervaring (0,8 tot 1 fte);
 • Een sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn en waarin een dosis humor de basis vormt van ons dagelijkse werkplezier;
 • Een jaloersmakende cultuur met veel jonge, creatieve fanatiekelingen waarin natuurlijk veel aandacht is voor onze éigen Fan Factor;
Ben jij dit?

Maak ons dan uiterlijk 16 november 2019 fan van jóu! Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf: mail naar info@fanfactory.nl of bel 0318-493180 en vraag naar Patricia van Olderen.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Dan vinden we het fan-tastisch als je deze vacature doorstuurt! Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature als PDF