Waarom aan de slag met de Fan App? Overtuig ook je MT-collega’s!

Dat de Fan App voor jouw organisatie van meerwaarde kan zijn heb je waarschijnlijk al ingezien, maar die beslissing maak je niet alleen. Ook de rest van jouw managementteam heeft daar invloed op. Hen overtuigen kan een lastige opgave zijn, een waar we je graag bij helpen. In dit blog voorzien we je van hapklare argumenten om alle leden van jouw managementteam te overtuigen de Fan App in te zetten! 

Algemeen directeur

Jij als CEO hebt één doel: een renderende, toekomstbestendige organisatie. Om dit voor elkaar te krijgen zijn tevreden klanten nodig die hun ervaringen doorvertellen. Om dít voor elkaar te krijgen zijn medewerkers nodig die fan zijn; die ambassadeur zijn van de organisatie, die hun beste beentje voor zetten om de strategie zoals bepaald door de directie uit te voeren en beter te maken. Om medewerkers continu, op kostenefficiënte manier te bereiken, uit te dagen én effectief te onboarden, ga je aan de slag met de Fan App. De Fan App verhoogt je omzet met 10%, verhoogt je productiviteit met 40%, verlaagt je personeelsverloop met 30% én zorgt ervoor dat je een aantrekkelijke werkgever bent om voor te werken. 

Finance manager

Jij als CFO of finance manager hebt maar één doel: een financieel gezonde organisatie. De bankrekening is jouw domein. Jij wilt vooraf weten waar je aan toe bent op het gebied van inkomsten en uitgaven. De uitgaven wil je zo laag mogelijk houden. Je verbaast je nogal eens over de hoogte van de personeelskosten en stuurt de HR-manager dikwijls op het verlagen hiervan. Om trainingskosten en werving- en selectiekosten te verlagen, omzet te verhogen en gedurende het jaar te kunnen rekenen op een tool die dit faciliteert, is de Fan App voor jou de oplossing. Door maandelijks te betalen spreid je de investering over het jaar en door enkel te betalen voor medewerkers die de app daadwerkelijk gebruiken verdient de investering zich zeker terug. Wil je een businesscase om dit te kunnen onderbouwen? Regelen we voor je! 

Commercieel manager

Jouw doel als commercieel manager? Euro’s in de la! Jij doet er alles aan om omzet te genereren en de marktvraag te verbinden met het aanbod van je organisatie. Er is jou veel aan gelegen dat al je collega’s die in contact staan met gasten of klanten, zorgen dat deze terugkomen, hun ervaringen doorvertellen en meer uitgeven. Je weet heel goed dat alle collega’s met klantcontact omzetverantwoordelijkheden hebben, maar hoe krijg je ze op de werkvloer ook zo ver? De Fan App helpt jou om alle collega’s in het land spelenderwijs uit te dagen om de omzet te verhogen. Dit doe je door battles, challenges en andere vormen van competitie in het leven te roepen die collega’s uitdagen de omzet te verhogen. Met kleine, bitesize trainingen en quizzen in de Fan App – eventueel door jou zelf gemaakt- geef je collega’s handvatten om daadwerkelijk te zorgen voor meer omzet.

HR manager

Als HR manager wéét je dat jouw medewerkers het succes van de onderneming bepalen. Je stoeit vaak met krappe HR budgetten. Je wilt onboarding, medewerkerstevredenheid en werving en selectie aanpakken, maar hebt lang niet altijd de middelen of het draagvlak en bent afhankelijk van managers op de vloer. Je wilt de beste medewerkers vinden, binden, ontwikkelen en boeien maar kunt dat niet alleen. De Fan App helpt jou om een hoop afhankelijkheden weg te halen en medewerkers rechtstreeks en spelenderwijs klaar te stomen, te betrekken en binden en continu beter te maken in hun werk. De content in de Fan App maak je zelf, of besteed je uit aan Fan Factory’s specialisten in onboarding, learning en development. Zo weet je zeker dat jouw collega’s echte fans van werk en merk gaan worden! 

Marketing communicatie manager

Jij als marketing communicatie manager zet het merk van de organisatie op de kaart. Jij weet als geen ander dat het merk zoals jij het in gedachten hebt, uitgedragen moet worden door alle collega’s op de vloer. Maar hoe houd je iedereen bij de les? Hoe bereik en betrek je alle medewerkers? Hoe geef je je interne communicatie op toekomstbestendige, effectieve, maar speelse manier vorm? De Fan App helpt jou om alle medewerkers met één druk op de knop te inspireren, bereiken en betrekken. Om het merk intern te doorleven en te zorgen dat jij er niet alleen voor staat om de organisatie in- én extern op de kaart te zetten!

Operations manager

Als operations manager heb je de schone taak om ervoor te zorgen dat iedereen op de werkvloer op de juiste manier staat opgesteld. Dat afdelingen, locaties en regio’s resultaten boeken; dat klanten tevreden zijn met de dienstverlening en hun ervaringen doorvertellen. Je bent afhankelijk van diverse leidinggevenden die op hun afdeling of locatie verantwoordelijk zijn voor de resultaten waar jij op afgerekend wordt. Hoe fijn zou het zijn als jouw managers een tool hebben om nieuwe medewerkers snel en effectief in te werken, de productiviteit met 40% te verhogen, het verloop met 30% te verlagen en medewerkers continu te motiveren en online te trainen. Bijkomend voordeel; met één druk op de knop bereik jij alle medewerkers op de vloer zodat je ze kunt inspireren erkennen en. Dit kan allemaal met de Fan App van Fan Factory. 

Alle collega’s van het MT overtuigd? Vraag dan nu een Demo aan van de Fan App en ga direct aan de slag met het fan maken van jouw medewerkers! 

 

Meer weten?

Meer weten? Neem dan contact op met Marthe van der Kint .

06-10571901