Zelfsturende teams2017-06-01T12:27:29+00:00

ZELFSTURENDE TEAMS | FAN-TASTISCH TEAMWORK

Samenwerken van fans

Welke uitdagingen pakken we aan?

Jouw organisatie meer richten op zelfsturende teams? Medewerkers die gezamenlijk hun doelen bepalen, die Fan-tastisch samenwerken en de WOW-factor voor de klanten, gasten, cliënten of patiënten creëren? Meestal zijn er geen leidinggevenden in een zelfsturend team aanwezig, de taken worden onderling verdeeld en opgepakt. Er is een cultuur van continu verbeteren, heerst een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid.

Zelfsturende teams sturen kort cyclisch op doelstellingen en werken hier dagelijks samen naartoe. Hoeveel van de ingezette tijd kan worden aangemerkt als directe verspilling en hoe kan dit worden omgezet naar het toevoegen van waarde voor je gasten of klanten? Door ons Fan-tastisch Teamwork programma in te zetten creëer je zelfsturende teams en leren we teams omgaan met autonomie. Energiebronnen worden aangereikt om maximale presentaties te kunnen leveren.

Zelfsturende teams

Wat levert het op?

Hoe pakken we het programma op?

Het Fan-tastisch Teamwork programma wordt aan de hand van de route ‘Bedenken, Bouwen en Borgen’ opgezet. Medewerkers en organisaties krijgen hierdoor de juiste handvatten om zelfsturende teams te creëren met behulp van de juiste begeleiding.

Voor wie is het?

Team(s) van medewerkers, manager kwaliteit of manager gastvrijheid.

Wat is wijsheid?

Als de werkdruk onder medewerkers als (te) hoog wordt ervaren, sta dan eens stil bij wat medewerkers doen en waarom. Ontwar die kluwe van werkzaamheden en creëer zo weer overzicht en plezier in het werk.

Welke drijvers binnen het Fan Flywheel worden aangepakt?

Terug naar het overzicht

Meer weten over zelfsturende teams?

Neem dan contact op met onze Verankeraar Wieteke Kamps

  06 – 10 57 26 62      wieteke@fanfactory.nl 

óf maak gebruik van onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder!

Voornaam

Email

Organisatie

Bericht